If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
155-цата от обявата в cars.bg - не е мърдана от доста време от мястото на което е снимана. Собственика изобщо не я кара. Няма я емблемата , капака на мотора е омаслен,старото купе е и т.н.
Не знам какъв ти е бюджета, но ако имаш повечко пари по-добре се цели по-високо.
мъро е прав!по добре отдели малко повече пари и си вземи читава 155-ца на която да се возиш и да нямаш проблеми от колкото да купуваш на някой си знаен и не знаен колата и после да си скубеш косите! казвам ти го от личен опит но все пак ти си човека който си решава!поздрави и успех с избора
мъро е прав!по добре отдели малко повече пари и си вземи читава 155-ца на която да се возиш и да нямаш проблеми от колкото да купуваш на някой си знаен и не знаен колата и после да си скубеш косите! казвам ти го от личен опит но все пак ти си човека който си решава!поздрави и успех с избора
Съгласен съм с вас, именно заради това постнах 2-те обяви на които в момента съм се спрял (дали някой знае или е виждал автомобила), понеже по-експертно мнение едва ли ще намеря някъде. Защото все още не съм се спрял на точният модел, не съм претенциозен към старо или ново купе (само да няма гнило), имам претенция само да не се налагат сериозни ремонти, таблото да не е от онези дето долната част е сива, и тапицерията да не е велурената (алкантра ли се казваше), а махагонът ще е екстра, понеже майче го има само на 2000 кубиковите.
А относно колегата с форумната 155-ца, съм я видял (няма спор добра оферта), но за момента не мога да отделя подобна сума.
хм според мен Цена от 2100лв. за перфектен автомобил + газова уредба + всичките тея екстри по нея. си заслужава! дет се вика за тея пари един умрял голф с газова не може да си намериш.. (а това къде къде повече е..) И аз търсих по евтина кола и моята 155 ми излезе горе долу толкова... айде 2500лв да е.. Това си е направо подарък, върви я покарай събери още някой лев и я грабвай!
хм според мен Цена от 2100лв. за перфектен автомобил + газова уредба + всичките тея екстри по нея. си заслужава! дет се вика за тея пари един умрял голф с газова не може да си намериш.. (а това къде къде повече е..) И аз търсих по евтина кола и моята 155 ми излезе горе долу толкова... айде 2500лв да е.. Това си е направо подарък, върви я покарай събери още някой лев и я грабвай!
Няма смисъл да отнемам от времето на човека по простата причина че няма от къде да му извадя 2000 лева +. А аз лично ако бях на него не бих смъкнал и лев под 2100 лева.
Форумната е хубава, но ако търсиш по-дълго време ще намериш за 1500 - 1600... Моята с метановата уредба и прехвърлянето ми излезе 1600. Има забележки, но са предимно външни. Нещо потропва и по окачването, ама вече минах 2000 км. без да поглеждам кое как е В сряда отива на сервиз, където ще сменя ролки и ремъци и по ходовата каквото има и пак газ. Търси, ще намериш за толкова колкото си отделил...
AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
Да кажа само, че пловдивската 155 от посочената обява не си струва дори да се гледа !!!
Иначе и аз бих дал съвет за малко по-скъпа, но добре гледана 155 !!!
Иначе за окачването от въпроса на колегата - каквото е на Типо/Темпра, Делта 2/Дедра, такова е и на 155 - т.е. няма да остане разочарован !
Comment